REGEL ZELF DE UITVAART
BESPAAR OP DE KOSTEN
24/7 PROFESSIONELE HULP
HULP NODIG? BEL 085 400 00 23
0

Bel 085 400 00 23Regel zelf de uitvaart.Direct hulp nodig? Klik hier

Review Logo9 @ Google

Bel 085 400 00 23Regel zelf de uitvaart.Direct hulp nodig? Klik hier

Vragen?Neem contact met ons op.Lees meer

Verzenden & retourneren

Annuleren van een bestelling

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze aan je is verzonden, dan dien je de kist bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling van je hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door onze bezorger).


Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Je hebt het recht (herroepingsrecht) om bij een online aankoop binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Houd er rekening mee er om logische redenen wettelijke uitzonderingen zijn op het herroepingsrecht. Om onduidelijkheden te vermijden geven wij hieronder aan wat deze uitzonderingen zijn:

 

  • Producten die vervaardigd zijn conform jouw instructie (bijvoorbeeld: gegraveerde grafstenen, persoonlijke linten voor rouwboeketten)
  • Producten die kunnen bederven binnen de bedenktermijn (bijvoorbeeld: rouwboeketten)
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne (bijvoorbeeld: grafkisten, urnen en assieraden als die al gebruikt zijn)
  • Diensten betreffende vervoer, restaurantbedrijf, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode (bijvoorbeeld rouwvervoer, catering) en die reeds uitgevoerd zijn volgens afspraak
  • Diensten die door hun aard en gebruik niet kunnen worden teruggezonden (Bijvoorbeeld: opbaring, crematie, begraving)

 

Retourneren

Wil je de gehele bestelling retourneren? Neem contact op met onze klantenservice en zij zullen aangeven wat de beste manier is om de bestelling te retourneren. Bij retourzendingen storten wij de aankoopsom terug, exclusief de berekende transportkosten De transportkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Dit geldt ook als je een deel van de bestelling wilt retourneren.

 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen per email aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail aan [email protected] Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

In het geval van een terugbetaling hebben wij ook jouw bankrekeningnummer nodig. Betaalde bedragen worden binnen 30 dagen terugbetaald.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling moet gelijk zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan ons hebt gedaan. Dit in ter voorkoming van fraude met terugbetalingen.

 

Afhalen

Mocht je je bestelling zelf op willen halen, geef dit dan aan bij bestelling. Wij zullen dan contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Alle gereserveerde of bestelde producten en diensten worden zorgvuldig gepland en gevolgd door de professionals van onze meldpost. 

Vragen over de planning, zijn er onduidelijkheden, klachten?

Bel direct naar de meldpost van de Uitvaart Groep Nederland: 085 400 00 23. (24/7) bereikbaar.

Jouw account

Log hier in

Contact met de uitvaartzorgdesk

Direct hulp nodig?

Bel ons

085 400 00 23

E-mail

Meer informatie

Stuur ons een email

Social media

Volg ons

9Review LogoWij scoren een 9 op Google

Uitvaart Groep Nederland

Meander 251
6825 MC Arnhem
Gelderland Bekijk op Google Maps

Kamer van Koophandel 85024716

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »