Sluiten

Over ons

De Uitvaartzorgsdesk is het platform om geheel zelfstandig, zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer, een uitvaart te regelen. Met een breed assortiment aan producten en diensten helpen wij je graag op weg. Een uitvaart regelen is helemaal niet zo moeilijk als je de weg maar weet! Wij helpen je op weg en kunnen jou van begin tot het eind ondersteunen op de momenten dat jij dat wilt.

 

Onze missie

Onze missie is om nabestaanden keuzevrijheid te geven. Een uitvaart is voor ieder mens een andere betekenis Anders omdat iedereen andere ideeën, gevoelens en herinneringen heeft, maar ook persoonlijke smaak, budget of überhaupt weten wat er allemaal mogelijk is, spelen hier een belangrijke rol in.

Daarom bieden we een zo breed mogelijk assortiment aan producten en diensten om zo veel als mogelijk hierop in te spelen. Op die manier hopen we iedereen een waardig afscheid te kunnen geven met, ondanks de droevige gebeurtenis, mooie momenten en herinneringen.

 

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Al onze producten diensten moeten van de hoogste kwaliteit zijn, het gaat immers om een laatste afscheid en daar wil je alleen het beste.

 

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare en transparante partner naar onze klanten en leveranciers. Alleen op die manier kan er sprake zijn van een dienstverlening die een uitvaart waardig is.

 

Innovatief

Onze wereld is continue in beweging. Nieuwe ontwikkelingen bieden nieuwe mogelijkheden om de beleving van een uitvaart weer net iets mooier en/of beter te maken. Ons streven is om innovaties toegankelijk te maken voor nabestaanden en partners te helpen een markt te creëren voor hun innovaties.

 

Ethisch en integer

Respect voor de overledene en nabestaanden staat voorop. Ethiek en integriteit staan al in een hoog vaandel in de uitvaartbranche en daar waar mogelijk zullen wij het niet nalaten die standaard verder te verhogen.

 

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor ons tweeledig. Ten eerste is het van belang dat ook de uitvaartbranche zo veel mogelijk rekening houdt met onze planeet. Ten tweede is een uitvaart over het algemeen een grote uitgave waardoor je soms keuzes moet maken. Wij streven naar zo veel mogelijk waarde voor elk budget.

 

Onze visie

Onze visie bestaat uit keuzevrijheid voor de consument. Geen totaalpakket, maar het meest uitgebreide assortiment van producten en diensten. Hierbij betaal je alleen voor de keuzes die je zelf maakt.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »