REGEL ZELF DE UITVAART
BESPAAR OP DE KOSTEN
24/7 PROFESSIONELE HULP
HULP NODIG? BEL 085 400 00 23
0

Bel 085 400 00 23Regel zelf de uitvaart.Direct hulp nodig? Klik hier

Review Logo9 @ Google

Bel 085 400 00 23Regel zelf de uitvaart.Direct hulp nodig? Klik hier

Vragen?Neem contact met ons op.Lees meer

De uitvaart zelf regelen met UGN

Wanneer je overweegt om zelf de uitvaart te regelen is het handig om te weten waar je het beste kunt beginnen?

Wellicht regel je de uitvaart bij leven. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je met spoed een uitvaart moet regelen voor iemand die plotseling overleden is.

Mocht het zo zijn dat je de uitvaart bij leven regelt, blader dan rustig door de verschillende categorieën in onze catalogus. Wanneer je dat wenst maken we een passende kostenbegroting op basis van je wensen. Dit kan doordat je met ons chat, een email stuurt of belt.

Wanneer het een plotseling overlijden betreft moeten sommige onderdelen van de uitvaart met spoed geregeld worden. Denk hierbij aan de laatste verzorging, het kleden en het koelen van je dierbare.

In dit geval kun je direct contact met ons opnemen. Wij verzorgen dan uitsluitend de diensten waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Zonder verdere verplichtingen.

Wij vragen altijd of de arts is geweest om het overlijden vast te stellen. Ook stellen we een paar korte vragen over de lengte en het postuur van je dierbare.

Of we je dierbare eerst moeten overbrengen naar een uitvaartcentrum, direct de thuisopbaring dienen te realiseren, we komen direct in actie. Onze professionals zijn over het algemeen binnen 2,5 uur bij je in heel Nederland. Ook snachts.

Zaken zoals een koeling, een uitvaartkist, rouwscherm worden direct op bestelling meegenomen. Hierna ontstaat er rust en ruimte om in de opvolgende dagen de inhoud, vorm van de uitvaart te regelen. Ook hiervoor kun je ons bellen. 

 

Jouw account

Log hier in

Contact met de uitvaartzorgdesk

Direct hulp nodig?

Bel ons

085 400 00 23

E-mail

Meer informatie

Stuur ons een email

Social media

Volg ons

9Review LogoWij scoren een 9 op Google

Uitvaart Groep Nederland

Meander 251
6825 MC Arnhem
Gelderland Bekijk op Google Maps

Kamer van Koophandel 85024716

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »