Sluiten

Uitvaart Groep Nederland

De uitvaart zelf organiseren, besparen op de kosten, of een persoonlijk afscheid in eigen huis of tuin. Wij zijn er voor die mensen die liever zelf de regie houden over de uitvaart. Uitvaart Groep Nederland is opgericht in 2017 als een landelijke meldpost en adviesbureau voor consumenten die vastliepen bij het zelf regelen van uitvaart.

 

 

In 2019 zijn deze diensten verder uitgebreid met een 24 uurs callcenter, een product catalogus en de samenwerking met kwalitatief hoogwaardige dienstverleners binnen de branche. Anno 2021 maken we deel uit van een enthousiast team van professionals die 24 uur per dag voor je klaar staan met de uitvaartzorgdesk.

 

 

In de Uitvaartzorgdesk is het mogelijk om de essentiële diensten van een uitvaart los van elkaar af te nemen. De consument bespaart op onnodig hoge regelkosten voor een reguliere uitvaartondernemer. Direct reserveren van diensten of producten kan 24 uur per dag. De uitvaartzorgdesk bestaat uit een online catalogus, een eigen klant contact center en de mogelijkheid om 24 uur per dag ondersteuning te vragen aan onze professionals.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »