REGEL ZELF DE UITVAART
BESPAAR OP DE KOSTEN
24/7 PROFESSIONELE HULP

Regel zelf de uitvaart Direct hulp nodig? Klik hier

Regel zelf de uitvaart Direct hulp nodig? Klik hier

Vragen?Neem contact met ons op.Lees meer

Een uitvaartkist kopen. Hoe werkt dat in de praktijk

Je kan en mag altijd zelf bepalen welke producten en diensten je bij wie inkoopt!

De naam ‘uitvaartondernemer’ zegt het al, het is een ondernemer die op commerciële basis diensten en producten aan je aanbiedt en verkoopt. Jij bent dus de klant  (en niet de patiënt), jij bepaalt wat je van wie inkoopt, ook bij een emotionele aanleiding als een uitvaart. Als je graag zelf een uitvaartkist wilt kopen dan ben je daar volkomen vrij in.

Mogelijk is de uitvaartondernemer van je keuze daar wat onwennig in maar per slot van rekening ben jij de klant, je houdt en hebt uiteindelijk zelf  de regie. Maak dus zonder aarzeling kenbaar wat je zelf regelt en wat je van de ondernemer verwacht, dat is gewoon normale en vriendelijke zakelijkheid.

Het is belangrijk te weten dat onze kisten aan alle regelgeving in Nederland voldoen. Dus geschikt voor crematie en begraving. Argumenten dat ‘vreemde’ kisten kunnen worden geweigerd bij een crematorium zijn onjuist. Wij hebben over de afgelopen jaren al meer dan duizend kisten naar tevredenheid geleverd. Je kunt jouw uitvaartverzorger ook vragen om een grafkist uit onze collectie voor je bij ons te bestellen. Hij of zij kan gewoon contact met ons opnemen en dit voor u regelen.

 

Waar en wanneer laten afleveren?

Je kunt de uitvaartkist op ieder adres laten bezorgen, ook bij je uitvaartverzorger of uitvaartcentrum. Dat kan bij een aanstaand sterfgeval ook eventueel voor het overlijden worden gedaan.

 

Thuis opbaren of elders

In samenspraak met de uitvaartverzorger besluit je of er thuis opgebaard gaat worden of in een uitvaartcentrum. Bij een thuisopbaring wordt veelal voor een bed-opbaring gekozen en wordt de grafkist op de dag van de uitvaart meegebracht door de verzorgers. Bij een kistopbaring is de levertijd van de kist dus urgenter. Snel en discreet geleverd

Onze gewone gebruiksklare kisten worden binnen 6 uur op werkdagen discreet geleverd in overleg en op afspraak. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook binnen 4 uur, 24/7 en op elke dag bezorgen.

Je kunt in combinatie met afleveren van onze gebruiksklare uitvaartkisten ook ondersteunende diensten via ons regelen. Dus het verzorgen en opbaren van de geliefde op het thuisadres eventueel met verhuur van koeling. Alle essentiële uitvaartverzorging is hiermee geregeld en jullie kunnen je verder bekommeren om het afscheid en de uitvaart.

 

Thuis opbaren met verzorging

Onze uitvaartkisten worden bezorgd door ervaren zorg en vervoermedewerkers. Deze specialisten kunnen de laatste verzorging en opbaring met je verzorgen. Alle verzorgende handelingen kunnen worden uitgevoerd, inclusief verwijderen van pacemakers en ICD's.

 

Verhuur van onderkoeling

Naast het verzorgen en opbaren kunnen wij tevens een universele onderkoeling verhuren. Deze wordt op de dag van de uitvaart weer opgehaald.

 

Jouw account

Log hier in

Contact met de uitvaartzorgdesk

Direct hulp nodig?

Bel ons

085 400 00 23

E-mail

Meer informatie

Stuur ons een email

Social media

Volg ons

9Review LogoWij scoren een 9 op Google

Uitvaart Groep Nederland

Bogershof 13
1234 AB Velp
Gelderland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »