REGEL ZELF DE UITVAART
BESPAAR OP DE KOSTEN
24/7 PROFESSIONELE HULP
HULP NODIG? BEL 085 400 00 23
0

Bel 085 400 00 23Regel zelf de uitvaart.Direct hulp nodig? Klik hier

Review Logo9 @ Google

Bel 085 400 00 23Regel zelf de uitvaart.Direct hulp nodig? Klik hier

Vragen?Neem contact met ons op.Lees meer

Een uitvaartkist kopen. Hoe werkt dat in de praktijk

Als jij de uitvaart in eigen hand wilt houden dan koop je de grafkist bij UGN.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Wat is een eigen regie-uitvaart? Bij een eigen regie-uitvaart ga je zelf online het afscheid samenstellen. Dit is een goede keuze als je een aantal zaken liever zelf regelt en direct inzicht wil hebben in de kosten. Of als je al ooit een keer een uitvaart hebt geregeld en daardoor goed weet hoe je het wil.

Het aanbod in grafkisten, opbaarplanken, rieten uitvaart-manden, en lijkwade heeft zich in de afgelopen jaren flink uitgebreid. Ook uitvaartondernemers doen graag een beroep op ons bij drukte of simpelweg voor het gemak.

Snel geregeld, voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wanneer een overlijden aanstaande is blader je door onze catalogus om de producten (zoals een grafkist) te bekijken. Mocht je tot aankoop willen overgaan dan klik je op het product van je keuze en plaats je deze in de winkelwagen. Toch nog vragen? We staan 24/7 tot je dienst. Wanneer je het product voor aankoop wilt bekijken dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. De producten in onze catalogus bestaan uit sterke A merken, de diensten worden geleverd door ervaren uitvaart-professionals.

Een nieuwe generatie uitvaartverzorging.

De dienstverlening rondom een overlijden is in de afgelopen jaren sterk verandert. De aankoop van een uitvaartkist online is tegenwoordig niets nieuws. Bij steeds meer uitvaartondernemers is het ook mogelijk om alleen de uitvaartkist, rieten-mand of lijkwade af te nemen.

In de catalogus hebben we daar de essentiële diensten rondom een overlijden aan toegevoegd. Onze ervaren uitvaart-professionals kunnen je begeleiden bij de aflevering, de laatste verzorging, overbrenging en zelfs bij het opstellen van de rouwkaart.

De uitvaartkist laten bezorgen op het juiste moment?

Wij weten als geen ander hoe de dagen voor en na een overlijden kunnen verlopen. Jij hebt zelf de regie. Je stemt met ons af wanneer welke producten of diensten nodig zijn. Dit kan 24 uur per dag via onze chat, telefonisch of per email. Je ontvangt van ons altijd een aankomstgarantie. Onze diensten en producten worden geleverd in de ochtend, de middag, de avond, of midden in de nacht. Op het juiste moment dus.

Vragen?

Neem 24 uur per dag contact met ons op door te bellen naar 085 400 00 23.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw account

Log hier in

Contact met de uitvaartzorgdesk

Direct hulp nodig?

Bel ons

085 400 00 23

E-mail

Meer informatie

Stuur ons een email

Social media

Volg ons

9Review LogoWij scoren een 9 op Google

Uitvaart Groep Nederland

Meander 251
6825 MC Arnhem
Gelderland Bekijk op Google Maps

Kamer van Koophandel 85024716

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »