REGEL ZELF DE UITVAART
BESPAAR OP DE KOSTEN
24/7 PROFESSIONELE HULP
HULP NODIG? BEL 085 400 00 23
0

Bel 085 400 00 23Regel zelf de uitvaart.Direct hulp nodig? Klik hier

Review Logo9 @ Google

Bel 085 400 00 23Regel zelf de uitvaart.Direct hulp nodig? Klik hier

Vragen?Neem contact met ons op.Lees meer

Zelf de regie met een uitvaartverzekering

Vergoeding van Dela als jij zelf de uitvaart regelt?

Voor 2022 is de hoogte van de vergoeding minimaal € 3.615. Dit bedrag is opgebouwd uit € 2.953 voor de Dienstenverzekering en minimaal € 662 voor de aanvullende Geldverzekering. Is een hoger bedrag dan € 662 op de Geldverzekering verzekerd? Dan ontvangen de nabestaanden dat bedrag plus de vergoeding voor de Dienstenverzekering van € 2921.

 

Vergoeding van Yarden als jij zelf de uitvaart regelt?

Is de overledene verzekerd bij Yarden dan stuur je als opdrachtgever de nota samen met de Akte van overlijden naar Yarden. Afhankelijk van de hoogte van je polis zal Yarden de kosten uitkeren wanneer je zelf de uitvaart hebt geregeld. Yarden is inmiddels onderdeel van Corporatie Dela.

 

Vergoeding van Monuta als jij zelf de uitvaart regelt?

Hoe de uitkering bij een overlijden is geregeld, verschilt per uitvaartverzekering. Lees hieronder op welke manier de uitkering van een uitvaartverzekering bij Monuta is geregeld. Bij een Uitvaart geld-verzekering bel je Monuta voor de uitkering en zij geven je direct duidelijkheid over hoe je verzekerd bent en wat zij van jouw of ons nodig hebben om tot afhandeling over te kunnen gaan.

Bij het uitvaartfonds: Het Uitvaartfonds is geen verzekering, maar een fonds waarin een bedrag opzij is gezet om de uitvaart mee te kunnen financieren. Dit bedrag kan uitsluitend worden gebruikt voor de uitvaart. Dit betekent dan ook dat er geen uitkering plaatsvindt in geld. Nabestaanden kunnen een kopie van de uitvaartnota aan Monuta sturen, waarna Monuta de uitvaartnota rechtstreeks betaalt met het geld uit het Uitvaartfonds. 

 

Welke polissen heeft Ardanta?

Ardanta heeft twee soorten polissen; een natura- of een kapitaalpolis. In beide gevallen heb je bij Ardanta de volledige vrijheid om zelf de uitvaartondernemer te kiezen.

 

Kapitaalpolis Ardanta

Ardanta is de grootste verzekeringsmaatschappij als het gaat om de kapitaalpolis. Bij een kapitaalpolis wordt er, op het moment van overlijden, een vast bedrag uitgekeerd ongeacht de wensen van de nabestaanden. Heb je een kapitaalpolis? je hebt dan de volledige vrijheid om de uitvaart naar wens vorm te geven. Wij helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte uitvaart.

Naturapolis Ardanta

Indien je een naturapolis hebt bij Ardanta bent je normaliter gebonden aan enkele voorwaarden. Een naturapolis houdt in dat je verzekerd bent van een verschillende diensten van een uitvaart. Maar ook bij een naturapolis van Ardanta ben je via ons niet verplicht aan de diensten die in je polis zijn opgenomen. Door onze goede relatie met Ardanta krijgen wij een vast besteedbaar bedrag om de uitvaart te regelen. Hierdoor heb je voor het regelen van een uitvaart met een naturapolis van Ardanta de volledige vrijheid als je de uitvaart via ons zelf regelt.

 

 

Jouw account

Log hier in

Contact met de uitvaartzorgdesk

Direct hulp nodig?

Bel ons

085 400 00 23

E-mail

Meer informatie

Stuur ons een email

Social media

Volg ons

9Review LogoWij scoren een 9 op Google

Uitvaart Groep Nederland

Meander 251
6825 MC Arnhem
Gelderland Bekijk op Google Maps

Kamer van Koophandel 85024716

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »