REGEL ZELF DE UITVAART
BESPAAR OP DE KOSTEN
24/7 PROFESSIONELE HULP

Regel zelf de uitvaart Direct hulp nodig? Klik hier

Regel zelf de uitvaart Direct hulp nodig? Klik hier

Vragen?Neem contact met ons op.Lees meer

Zelf de regie met een uitvaartverzekering

Vergoeding van Dela als jij zelf de uitvaart regelt?

Voor 2021 is de hoogte van de vergoeding minimaal € 3.572. Dit bedrag is opgebouwd uit € 2.921 voor de Dienstenverzekering en minimaal € 634 voor de aanvullende Geldverzekering. Is een hoger bedrag dan € 651 op de Geldverzekering verzekerd? Dan ontvangen de nabestaanden dat bedrag plus de vergoeding voor de Dienstenverzekering van € 2921.

 

Vergoeding van Yarden als jij zelf de uitvaart regelt?

Is de overledene verzekerd bij Yarden dan stuurt de opdrachtgever of uitvaartverzorger de nota samen met de Akte van overlijden naar Yarden. Het ledenvoordeel geldt niet als je ervoor kiest de uitvaart niet door Yarden te laten verzorgen. Als de verzekerde een verzekering heeft die uitkeert in geld, dan zal het bedrag worden uitgekeerd op de bij Yarden bekende rekening van de contractant, tenzij nabestaanden anders verzoeken en een verklaring van erfrecht en een kopie van de bankpas van de aangegeven rekening kunnen sturen.

 

Vergoeding van Monuta als jij zelf de uitvaart regelt?

Hoe de uitkering bij een overlijden is geregeld, verschilt per uitvaartverzekering. Lees hieronder op welke manier de uitkering van een uitvaartverzekering bij Monuta is geregeld. Bij een Uitvaart geld-verzekering bel je Monuta voor de uitkering en zij geven je direct duidelijkheid over hoe je verzekerd bent en wat zij van jouw of ons nodig hebben om tot afhandeling over te kunnen gaan.

Bij het uitvaartfonds: Het Uitvaartfonds is geen verzekering, maar een fonds waarin een bedrag opzij is gezet om de uitvaart mee te kunnen financieren. Dit bedrag kan uitsluitend worden gebruikt voor de uitvaart. Dit betekent dan ook dat er geen uitkering plaatsvindt in geld. Nabestaanden kunnen een kopie van de uitvaartnota aan Monuta sturen, waarna Monuta de uitvaartnota rechtstreeks betaalt met het geld uit het Uitvaartfonds. 

 

 

Jouw account

Log hier in

Contact met de uitvaartzorgdesk

Direct hulp nodig?

Bel ons

085 400 00 23

E-mail

Meer informatie

Stuur ons een email

Social media

Volg ons

9Review LogoWij scoren een 9 op Google

Uitvaart Groep Nederland

Bogershof 13
1234 AB Velp
Gelderland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »