Sluiten

Een persoonlijk afscheid door keuzevrijheid

Een persoonlijk afscheid door keuzevrijheid

Hoe kun je tijdens de eerste emotionele momenten bij een overlijden als nabestaande de juiste keuzes maken over wie alles rondom de uitvaart het beste kan regelen? Als onderdeel van Uitvaart Groep Nederland ondersteunen wij u in de essentiële dienstverlening waar u dat nodig vindt en geven u alle rust en ruimte om goed na te denken over de invulling van de uitvaart.

Vanuit onze uitvaart zorg desk besteld u een thuis-opbaring, de verzorging van uw dierbare, een uitvaartkist het rouwvervoer of een professionele uitvaartverzorger op uur basis.

 

Een nieuwe generatie uitvaartverzorging

De Uitvaart Zorg Desk weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een passende uitvaart. Onze zorg desk medewerkers geven u vanuit onze praktijk ervaring graag advies om de uitvaart op uw manier en in lijn met met de wensen van de overledene te regelen.

U bepaalt zelf hoe u het één en ander wilt regelen. Wat u zelf wilt regelen en wat u aan onze zorg professionals over wenst te laten. Mocht u ergens hulp nodig hebben dan kunt u 24/7 op ons rekenen!

Wij wensen u veel sterkte bij het verwerken van het verlies en hopen dat u in onze zorg desk vindt wat u zoekt. De uitvaart zorg desk is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 085 400 00 23. 

 

Een uitvaart zelf regelen zonder uitvaartondernemer mag, kan en bespaart geld!

De familie kan en mag een begrafenis of crematie gewoon zelf regelen.

Uiteraard is het makkelijk om de organisatie van een begrafenis of crematie uit te besteden aan een begrafenisondernemer of uitvaartverzorger, maar daar zijn vaak behoorlijke kosten aan verbonden. Door zelf al in een vroeg stadium te weten hoe de uitvaart zal moeten verlopen kunnen een aantal zaken al worden geregeld. Het gebeurt steeds vaker dat nabestaanden de uitvaart zelf willen regelen. En waarom ook niet? Het is persoonlijker en veel goedkoper. Een doe-het-zelf uitvaart is tegenwoordig ook gewoon.

 

Waarom vreemden alles laten doen, terwijl de familie de overledene het beste kende?


Het is wel zo vertrouwd en persoonlijk om zelf de regie te voeren over het afscheid en de dagen voor de uitvaart. Heel veel rond een uitvaart kan zelf worden geregeld en die zaken die de familie liever aan een specialist wil overlaten kunnen als deeldienst worden ingehuurd. Denk hier bijvoorbeeld aan de laatste verzorging en opbaring thuis van de overledene, of het vervoeren naar een crematorium of begraafplaats. Uiteraard kan de grafkist al worden uitgezocht en besteld, en het overbrengen en opbaren van de overledene kan zelf worden gedaan of worden uitbesteed.

Advies nodig over de keuze van een kist of het zelf regelen van een uitvaart? Bel ons dan gerust op 085 400 00 23

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »