Een persoonlijk afscheid door keuzevrijheid

Hoe kun je tijdens de eerste emotionele momenten bij een overlijden als nabestaande de juiste keuzes maken over wie alles rondom de uitvaart het beste kan regelen? Als onderdeel van Uitvaart Groep Nederland ondersteunen wij u in de essentiële dienstverlening waar u dat nodig vindt en geven u alle rust en ruimte om goed na te denken over de invulling van de uitvaart.

Vanuit onze uitvaart zorg desk besteld u een thuis-opbaring, de verzorging van uw dierbare, een uitvaartkist het rouwvervoer of een professionele uitvaartverzorger op uurbasis.

 

Een nieuwe generatie uitvaartverzorging

De Uitvaart Zorg Desk weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een passende uitvaart. Onze zorg desk medewerkers geven u vanuit onze praktijk ervaring graag advies om de uitvaart op uw manier en in lijn met met de wensen van de overledene te regelen.

U bepaalt zelf hoe u het één en ander wilt regelen. Wat u zelf wilt regelen en wat u aan onze zorg professionals over wenst te laten. Mocht u ergens hulp nodig hebben dan kunt u 24/7 op ons rekenen!

Wij wensen u veel sterkte bij het verwerken van het verlies en hopen dat u in onze zorg desk vindt wat u zoekt. De uitvaart zorg desk is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 085 400 00 23.