Uitvaartkist Fair Coffin Puur!

€275,00
Artikelnummer: 3200

Uitvaartkist De Fair Coffin Puur!

De Fair Coffin Puur! is een natuur product gemaakt van gerecyclede materialen. Hierdoor kunnen kleur en structuur per uitvaartkist ligt verschillen en krijgt u een uniek product waarmee u laat zien dat u staat voor een schonere en socialere wereld.

Wist u dat u niet verplicht bent om een uitvaartkist (grafkist of crematiekist) via de uitvaartondernemer te kopen. Het is in Nederland mogelijk om zelf een uitvaartkist aan te schaffen. Dit geldt ook voor de laatste zorg, het vervoer en bijvoorbeeld de aangifte van overlijden.  

Uitvaart Groep Nederland selecteert zelf haar uitvaartkisten op uitvoering, maatvoering en kleur. De uitvaartkisten in onze winkel zijn niet vergelijkbaar met kisten van een reguliere uitvaartonderneming.

 

De Fair Coffin Puur!

Omschrijving:

  • CO2 neutraal
  • Lichtgewicht en sterk
  • Betaalbaar
  • Sociale productie
  • In de PUUR kist zit standaard een 100% biologische katoenen binnenbekleding.
  • kussen katoen
  • Dekje katoen
  • Wikkeldoek katoen

Fair Coffin Puur! is hét ecologische & betaalbare alternatief op vervuilende en niet duurzame spaanplaat- en houten uitvaartkisten.

Let op! Wanneer u een uitvaartkist besteld dient u rekening te houden met het gewicht, het postuur en de lengte van de overledene.

De FAIR coffin PUUR! is onze meest ecologische kist. Een eigentijds design en topkwaliteit. Gemaakt van ons onbehandelde gepatenteerde materiaal op basis van FSC gerecyclede houtvezels. Omdat het een natuur product is, kunnen kleur en structuur per uitvaartkist iets verschillen en krijgt u een uniek product waarmee u laat zien dat u staat voor een schonere en socialere wereld.

De uitvaartkist heeft 8 handgrepen in de kistkleur. De bamboe sluitpennen zijn passend bij de uitstraling van de kist. Het interieur bestaat uit een 100% ecologische katoenen bekleding. De kist is geschikt en goedgekeurd voor cremeren en (natuur)begraven. De afmetingen van de kist zijn 212 x 75 cm (buitenmaten) en 195 x 56 cm (binnenmaten). Het gewicht van de kist is 13 kg. Het draagvermogen is 150 kg.

CO2 neutrale en sociale productie, lichtgewicht en sterk.

 

Zelf een uitvaartkist kopen. 

Hoe werkt dat? Hoe doe ik dat met de uitvaartondernemer? Waar en wanneer moet ik de kist laten bezorgen?
Kijk op de info-pagina hoe dit makkelijk en zonder problemen kan....

Overweegt u om veel zelf te regelen voor een uitvaart?

Dat kan makkelijk met een paar ondersteunende diensten die ook online kunnen worden besteld zoals het opbaren, verzorgen en vervoeren van een geliefde.

Binnen 4 uur gebruiksklaar geleverd thuis of bij uitvaartcentrum.
De FAIR coffin PUUR! grafkist wordt gebruiksklaar (gemonteerd) geleverd. Aflevering wordt altijd telefonisch afgesproken (aflevering binnen 4 uur op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur na bestelling/telefonisch overleg.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen