Uitvaartkist De Orchidee

€482,00
Artikelnummer: 3002

Eco-grafkist, basis model uit massief populierenhout met katoenen interieur

Wist u dat u niet verplicht bent om een uitvaartkist (grafkist of crematiekist) via de uitvaartondernemer te kopen. Het is in Nederland mogelijk om zelf een uitvaartkist aan te schaffen. Dit geldt ook voor de laatste zorg, het vervoer en bijvoorbeeld de aangifte van overlijden.  

Uitvaart Groep Nederland selecteert zelf haar uitvaartkisten op uitvoering, maatvoering en kleur. De uitvaartkisten in onze winkel zijn niet vergelijkbaar met kisten van een reguliere uitvaartonderneming.

 

De Orchidee

Omschrijving:

  • Populieren hechthout natuurkist vlak deksel
  • 8 Beukenhouten beugelgrepen
  • 4 Kleine houten sluitbollen
  • Katoen ongebleekt
  • Strak met los zaagsel kussen
  • Dekentje en bodem
  • Afmetingen binnenmaat 195 x 45 cm
  • Levertijd 4 uur

Groene grafkist is uitermate geschikt voor beschildering en decoratie door de nabestaanden om ze de uitvaart nog persoonlijker te maken.

Let op! Wanneer u een uitvaartkist besteld dient u rekening te houden met het gewicht, het postuur en de lengte van de overledene.

Compleet en gebruiksklaar geleverd zonder bijkomende kosten voor kistbekleding en standaard aflevering. Modern, milieuvriendelijk en verantwoord geproduceerd.

 

Zelf een uitvaartkist kopen.

Hoe werkt dat? Hoe doe ik dat met de uitvaartondernemer? Waar en wanneer moet ik de kist laten bezorgen?
Kijk op de info-pagina hoe dit makkelijk en zonder problemen kan....

Overweegt u om veel zelf te regelen voor een uitvaart?
Dat kan makkelijk met een paar ondersteunende diensten die ook online kunnen worden besteld zoals het opbarenverzorgen en vervoeren van een geliefde.

Binnen 4 uur gebruiksklaar geleverd thuis of bij uitvaartcentrum.
De Orchidee grafkist wordt gebruiksklaar (gemonteerd) geleverd. Aflevering wordt altijd telefonisch afgesproken (aflevering binnen 4 uur op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur na bestelling/telefonisch overleg.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen